Jeg startede som ansat i Metronome studierne på Vibevej i København1974 hos Bent Fabricius. Jeg havde længe lavet “sound on sound” optagelser hjemme, men havde ingen rigtig teknisk baggrund, kun musikken. Meget var anderledes dengang!! 9-17, mandag til fredag. Fast månedsløn. Om aftenen og i weekenderne kunne vi lege i studierne, og det gjorde vi! Vennerne og jeg.

Syv år senere kom jeg til Sweet Silence studiet på Amager, hvor jeg arbejdede i godt to år. Der var meget natarbejde, hvilket passede mig dårligt, fordi jeg er ikke god til at sove om dagen. Derfor tog jeg chancen og emigrerede til Århus. Efter et år i et studie i Skanderborg, fik jeg kontakt med Gnags og begyndte at arbejde i Feedback-studiet (i folkemunde kaldet Genlyd-studiet). Dér havde jeg godt 25 gode år, indtil internettet og hjemmestudierne stoppede festen. Salget styrtdykkede, fordi folk downloadede i stedet for at købe. Hjemmestudier blev billige og meget udbredte, og det gav markant færre bookinger til de etablerede studier.